Aankoopbegeleiding

Veel mensen zijn op zoek naar het huis van hun dromen. Wij helpen u daarbij graag!

Zo zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt, kunnen wij beoordelen of de vraagprijs reëel is, u adviseren over juridische en bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en dergelijke.

U kunt kiezen uit 2 opties:

1e: beperkte aankoopbegeleiding

U zoekt zelf het huis van uw dromen en schakelt ons in voor professionele begeleiding bij het biedingsproces, beoordeling koopakte en begeleiden wij u bij de juridische en feitelijke levering. U betaalt pas als er een koop gesloten is en daarbij heeft ervaring geleerd dat de kosten zich ruim terugverdienen door onze scherpe onderhandelingen.

2e: volledige aankoopbegeleiding

Na inventarisatie van uw woonwensen gaan wij actief op zoek naar uw droomwoning en deze samen bezichtigen. Is de woning die aansluit bij uw wensen gevonden dan starten wij de onderhandelingen, beoordelen de koopakte en begeleiden wij u bij de jurische en feitelijke levering. U betaalt pas als er een koop gesloten is en daarbij heeft ervaring geleerd dat de kosten zich ruim terugverdienen door onze scherpe onderhandelingen.

Wilt u meer weten?

Graag lichten wij onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling van uw woning verzorgen.

Neem contact met ons op en bel voor meer informatie met 076-5412976 of mail naar info@vandewielmakelaardij.nl