Onze werkwijze

Wat mag u van ons verwachten?
Dat wij uw woning voor de beste prijs verkopen, met zo min mogelijk zorgen.

In hun zoektocht naar een woning, kijken mensen eerst naar de foto’s en plattegronden op Funda en onze eigen website. Die eerste indruk is bepalend of men wil bezichtigen en daarvoor met ons contact opneemt. Goed beeldmateriaal is dus héél belangrijk voor de verkoop van uw woning.

Optimale presentatie
Om de woning optimaal te presenteren, gaan wij een stap verder! We werken samen met een WONINGSTYLISTE en bieden diverse mogelijkheden om samen met haar uw woning optimaal verkoopklaar te maken. De geringe kosten voor deze styling vertalen zich uiteindelijk in de beste prijs voor uw woning. De styliste zorgt ervoor dat de ruimten zo goed mogelijk worden weergegeven. Ze kan met kleine aanpassingen of accessoires veel bereiken.
Heeft u daar zelf geen tijd voor, dan kunnen wij zelfs voor u het SCHOONMAKEN van de woning regelen.

Digitale restyling
Met deze service veranderen wij digitaal het interieur van een ruimte. Hiermee kun je eenvoudig je huis een complete metamorfose voor de verkoop geven.

Fotografie/video
Als de woning er uitziet als een plaatje, dan is het tijd om de foto’s te maken. Hiervoor hebben we een professionele fotograaf. We vinden het belangrijk dat de foto’s een reëel beeld geven van de ruimtes, zodat de geïnteresseerde bezoekers niet teleurgesteld afdruipen met de opmerking: ‘op de foto’s zag het er heel anders uit.’ Zoals altijd, zijn wij ook bij het maken van de foto’s aanwezig. 
We bieden een breed pallet aan mogelijkheden voor foto’s. Naast de gebruikelijke fotografie van de woning en 2D en 3D plattegronden zijn er videopresentatie, 360 graden fotografie en droneopnames mogelijk.

Uw huis te koop
Na het maken van goed beeldmateriaal, maken we de brochure en presentatie voor de websites. Dan zetten we uw woning daadwerkelijk te koop. Wij hebben een groot ZOEKERSBESTAND van meer dan 1000 woningzoekenden. Zij krijgen van ons een matchmail voordat de woning op Funda komt. Hier volgen vaak al aanvragen voor bezichtigingen uit. Wij houden u op de hoogte van alle acties rondom uw woning en zijn altijd (ook buiten kantooruren) bereikbaar, mocht u vragen hebben. Waar gewenst, plannen wij bezichtigingen in de avond of in het weekend. Uiteraard maken wij de benodigde documenten op en kunt u erop vertrouwen dat de belangrijke juridische aspecten rondom de verkoop goed geregeld zijn.