Snel zoeken

Inloopmiddag laatste Penthouse Valdyck Prinsenbeek

Kom het laatste penthouse bekijken!

Bent u ook benieuwd naar het laatste penthouse van Valdyck dat in het hart van Prinsenbeek gerealiseerd wordt? Op vrijdag 17 september organiseren we een inloop op de bouwlocatie. Dit geeft u een uniek kijkje achter de schermen. Laat u overtuigen door de mooie ruimtes voorzien van hoge plafonds en de heerlijke op het zuiden georiënteerde buitenruimte. 

Het plan Valdyck bestaat uit verschillende woningtypes, van appartementen tot royale penthouses. Elk voorzien van volwaardige buitenruimtes. De hoofdentree is gelegen aan de Valdijk en geeft toegang tot de lift. De inrit voor het parkeren ligt direct om de hoek aan de Groenstraat, vanuit het binnenhof is er ook toegang tot de lifthal. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats en berging op dit besloten maar zonnige binnen terrein. Enkele appartementen beschikken over een tuin aan dit hofje.

Alleen het op de bovenste verdieping gelegen penthouse, bouwnummer A10 is nog beschikbaar. De woning heeft een woonoppervalkte van 117 m² en een dakterras op het zuiden van 14 m². Het appartement is zeer compleet. Een ruime living met luxe keuken, twee slaapkamers en maar liefst twee badkamers. Uniek zijn de fraaie hoge plafonds op deze bovenste verdieping van Valdyck. Een parkeerplaats en berging op het achterterrein maken het plaatje compleet. 
Koopsom € 564.000,- v.o.n.

De inloop vindt plaats op vrijdag 17 september van 15.00 uur tot 16.30 uur. 
Wilt u langskomen om een kijkje te nemen? Meld u dan aan via info@vandewielmakelaardij.nl of 076-5412976.