Snel zoeken

Verduurzaming leidt tot waardevermeerdering van uw woning

 

VERDUURZAMING 🍀 van je huis is een onderwerp wat steeds vaker ter sprake komt. Naast de voordelen voor het milieu kan je door te verduurzamen ook geld besparen door de opbrengst van zonnenpanelen.☀️    

De overheid biedt voor deze aanpassingen tal van regelingen en subsidies aan, zodat voor iedere woningeigenaar energiebesparing haalbaar is. Daarnaast zijn er per gemeente ook nog aanvullende financiële regelingen om duurzame aanpassingen in of aan je woning te realiseren.  

Alle maatregelen met betrekking tot het verduurzamen van je woning zorgen voor een WAARDEVERMEERDERING van je woning. Simpel gezegd, een woning met een goede dakisolatie, spouwmuurisolatie en ramen voorzien van HR glas of ‘triple’ glas heeft al snel een
energielabel A.
Dit levert bij de verkoop van je woning veel meer geld op in vergelijking met een woning met slechts een energielabel F.  

Naast de waardevermeerdering van je woning brengt het ook voor jezelf een grote meerwaarde. Verduurzaming van je woning zorgt ervoor dat de aanpassingen die je doet een lagere energierekening oplevert. En wie wil dit nou niet. Overigens zijn de kosten van verduurzaming vaak lager dan de besparing die het uiteindelijk oplevert.

Gun jezelf deze besparing!🍀