Omschrijving

Is dit jouw woning? Een goed idee! Deze ruime tussenwoning met tuin op het zuiden biedt een leuke woonkamer, keuken aan voorzijde, 5 slaapkamers en badkamer. Daarnaast biedt het alle kansen om de afwerking naar eigen smaak te doen. Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Op loopafstand vind je diverse winkels, alle voorzieningen, scholen en sportfaciliteiten. Het centrum van Breda bereik je in 15 minuten fietsen en de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn heel goed bereikbaar.

Indeling

Na het parkeren van de auto op de parkeerplaatsen grenzend aan een groenstrook en speelplantsoen bereik je via de leuke voortuin als snel de hal. 
Deze biedt toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de keuken.  
De woonkamer met vaste trap is voorzien van een parketvloer. Door de grote ramen tref je een lichte en fijne woonruimte. Een loopdeur leidt naar de tuin.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde en biedt een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, combi magnetron, koelkast, diverse boven- en onderkasten en hier tref je de aansluiting van de wasapparatuur.  

In de achtertuin is het heerlijk genieten van het zonnetje door de gunstige ligging op het zuiden. Een houten berging biedt bergruimte en een poort leidt naar de brandgang.

Eerste verdieping

Hier tref je een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze ruime slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Aan de achterkant van de woning liggen twee slaapkamers van vergelijkbare grootte. 

De badkamer is betegeld en biedt een ligbad, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt men de voorzolder die toegang biedt tot de vierde en vijfde slaapkamer.
Op de voorzolder tref je de opstelling van de C.V. (Nefit Topline, bouwjaar 2011). 
Zowel de voor- als achterkamer is voorzien van een grote dakkapel.
 
Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

Tuin

Achtertuin (circa 55 m2)
De zonnige tuin met berging is gunstig gelegen op het zuiden, grotendeels bestraat en voorzien van diverse beplanting . Een poort biedt toegang tot de brandgang.

Voortuin (circa 30 m2)
De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting.

Bijzonderheden

-de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing; 
-achtertuin is gelegen op het zuiden; 
-c.v. is vernieuwd in 2011;
-veel ruimte en mooie locatie;
 -men dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Kenmerken