Beschrijving

Verrassend ruim, mooie locatie, 4 ruime slaapkamers, royale tuin, goede parkeergelegenheid. Zomaar wat kenmerken die van toepassing zijn op deze woning.  
Word je hier blij van? Stop dan met zoeken en kom snel kijken naar deze fijne woning. 

Deze ruime tussenwoning biedt een leuke woonkamer, open keuken, tuin met berging, 4 slaapkamers en ruime badkamer. 
 
Op korte afstand vind je diverse winkels, alle voorzieningen, scholen en sportfaciliteiten. Het centrum van Breda bereik je in 20 minuten fietsen en de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn heel goed bereikbaar. 


Begane grond:

Bij het binnenrijden van de wijk valt de ruimtelijke opzet en het vele groen in de omgeving op.  Via de diepe voortuin bereik je al snel de hal. Deze biedt toegang tot de meterkast, het toilet, trapopgang en de woonkamer. 

De ruime en lichte woonkamer met open keuken is voorzien van laminaat, spuitwerkwanden en plafond. Door de grote ramen aan de achterzijde tref je een lichte en fijne woonruimte. De goede afwerking van de gehele woning ervaar je zeker ook in de woonkamer. 

De keuken vind je aan de voorzijde en vanaf hier heb je leuk uitzicht op de omgeving. Je treft hier een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, ‘losse’ koelkast en diverse kasten.      

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met fraaie bestrating en beplanting. Een poort leid je naar de brandgang. Achterin de tuin staat een stenen berging met elektra. Ideaal voor het stallen van fietsen en tuingereedschap. 

Een heerlijke en privacy biedende tuin waar de ligging naar het noordwesten ervoor zorgt dat je al snel kunt genieten van het zonnetje. 

Eerste verdieping:

De overloop leid je naar drie ruime slaapkamer en de badkamer. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt met vinyl, spuitwerkwanden en spuitwerkplafond.    
De badkamer is deels betegeld en biedt een douche, wastafel en closet. 

Tweede verdieping:

Vanaf de voorzolder kom je bij bergruimte, tref je de aansluiting van de wasapparatuur, een stortgoot, de opstelling van de c.v. (merk Remeha, bouwjaar 2014) en een dakkapel. 
De ruime zolderslaapkamer is keurig afgewerkt met vinyl en door de grote dakkapel tref je veel en fijne m2. Met een vlizo-trap bereik je nog een bergzolder.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

BIJZONDERHEDEN:
- betonnen vloeren; 
- keuken is in 2018 geheel opgeknapt;
- laminaat begane grond is gelegd in 2018;
- schilderwerk buiten is uitgevoerd in 2018;
- dakkapel is uitgevoerd in kunststof;
- rondom rolluiken/sunscreens/zonnescherm;
- 4 slaapkamers; 
- zowel aan de voor- als achterzijde van de woning een buitenkraantje en stopcontacten;
- fijne woonomgeving; 
- goede parkeermogelijkheden;
- kindvriendelijke omgeving;
- uitvalswegen zijn goed bereikbaar;
- ruime en sfeervolle woning. 

Gelegen in de woonwijk Overkroeten vind je deze ruime woning. Lopend of fietsend bereik je al snel de kinderopvang, scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer. 
Het vele groen in de wijk en het goede en unieke netwerk voor de fietser maakt de wijk zeker een aangename plaats om te wonen. 
Binnen 20 minuten sta je in het gezellige centrum van Breda en de uitvalswegen zijn om de hoek bereikbaar.

Kenmerken