Valdyck Prinsenbeek / Appartement A10

4841 AG, Prinsenbeek
€ 564.000,- v.o.n.

Beschrijving

Kom het laatste penthouse bekijken!

Bent u ook benieuwd naar het laatste penthouse van Valdyck dat in het hart van Prinsenbeek gerealiseerd wordt? Op vrijdag 17 september organiseren we een inloop op de bouwlocatie. Dit geeft u een uniek kijkje achter de schermen. Laat u overtuigen door de mooie ruimtes voorzien van hoge plafonds en de heerlijke op het zuiden georiënteerde buitenruimte.

De inloop vindt plaats op vrijdag 17 september van 15.00 uur tot 16.30 uur.
Wilt u langskomen om een kijkje te nemen? Meld u dan aan via info@vandewielmakelaardij.nl of 076-5412976

In het centrum van Prinsenbeek wordt een bijzonder woonproject gerealiseerd. Op de voormalige locatie van zalencentrum ’t Hert, in de dichte nabijheid van het winkelcentrum, wordt een complex gebouwd waar luxe appartementen in worden gerealiseerd. Hier wordt het gemak en de gezelligheid van de dorpskern gecombineerd met de luxe en het wooncomfort van royale appartementen. Het complex heeft een bijzondere blikvanger, het Heilig Hart beeld op de hoek van de Valdijk en de Groenstraat. Een ankerpunt in het dorp Prinsenbeek wat al 60 jaar sfeer geeft aan het centrum.

Het plan Valdyck bestaat uit verschillende woningtypes, van appartementen tot royale penthouses. Elk voorzien van volwaardige buitenruimtes. De hoofdentree is gelegen aan de Valdijk en geeft toegang tot de lift. De inrit voor het parkeren ligt direct om de hoek aan de Groenstraat, vanuit het binnenhof is er ook toegang tot de lifthal. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats en berging op dit besloten maar zonnige binnen terrein. Enkele appartementen beschikken over een tuin aan dit hofje.

Onderstaand de belangrijkste kenmerken;
Ligging: bovenste verdieping
Woonoppervlakte: 117m²
Woonkamer/keuken: 58m²
Complete keukeninrichting t.w.v. € 14.763 is inbegrepen
Twee slaapkamers en twee badkamers
(vraag bij de makelaar naar de aangepaste indeling).
Ruim dakterras van 14m² op het zuiden
Eigen parkeerplaats en berging

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging op het besloten maar zonnige binnen terrein.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 117 m²
Aantal woningen 1
Datums
Start bouw dinsdag 30 maart 2021
Start oplevering vrijdag 31 december 2021
+ Lees meer