Clazina Biemanserf

4841 GD, Prinsenbeek Project website
van € 225.000,- tot € 590.000,- v.o.n.

Beschrijving

Wonen naar wens aan Clazina Biemanserf | 9 woningen

DE VERKOOP VAN DIT PRACHTIGE NIEUWBOUWPLAN IS BEGONNEN!

Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website www.clazinabiemanserf.nl.

Op de hoek Beeksestraat - Pater Rommelaan, nabij het centrum, gaat een mooi project gerealiseerd worden. Gelegen op een unieke locatie op loopafstand van het centrum met supermarkten, bakkers, slagers en de gezelligheid van terrassen en restaurants, komen 5 patiowoningen, 2 grondgebonden woningen en 2 bovenwoningen voor starters.

Mede op verzoek van de Heemkundekring wordt het plan genoemd naar een van de eerste eigenaren, naar een missiezuster, om haar te eren. Clazina Biemans is geboren te Beek op 1 oktober 1885. Clazina Biemans, oftewel zuster Philothea, overleed op 13-3-1943 in het interneringskamp te Brastagië, Sumatra.

Op dit prachtige plekje met veel historie komen aan de straatzijde 2 grondgebonden woningen met een leuke tuin en parkeerplaats en 2 bovenwoningen op de 1e verdieping bedoeld voor starters. In de luwte hiervan komen op het achtergelegen hofje 5 luxe patio woningen.

De architectuur, materiaalkeuzes en de uitstraling van het project sluiten mooi aan bij de bestaande bouw. De bouw zal worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen, ingedeeld conform de laatste standaarden van wooncomfort en de verwarming zal geschieden middels een luchtwarmtepomp.

Terecht een goede investering waar u jarenlang veel woonplezier zult ervaren.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 78-139 m²
Inhoud 233-444 m³
Aantal woningen 9
+ Lees meer